روستای طجر در فاصله ۲۵ کیلومتری و در شمال شهرستان ملایر واقع شده است.و از سمت شمال با روستای علوی و از سمت جنوب با روستای دشت آباد مرتبط می باشد.و هم اکنون دارای 130 خانوار و حدود ۴۸۸ نفر جمعیت می باشد.
در سال های دفاع مقدس مردم این روستا از لحاظ کمک مالی و همچنین حضور در جبهه های حق علیه باطل شرکت فعالی داشته اند که در نهایت بیش از 34 شهید و بیش از 70 جانباز 10 الی 70 درصد و نیز دو نفر آزاده تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی نموده اند. در حال حاضر 130خانوار در روستای طجر، 200 خانوار در شهرستان ملایر و 400 خانوار در شهر مقدس قم، تهران و کرج سکونت دارند که بعد از انقلاب به دلیل محرومیت و نداشتن درآمد کافی در طجر ساکن فوق الذکر اجبارا از روستا مهاجرت نمودند.
از مشخصه های این روستا وجود بارگاه امام زاده یحیی(ع) که از نوادگان حضرت امام موسی کاظم علیه سلام است که با توجه به آب و هوای معتدل در ایام تعطیلات دارای زائر و مسافر می باشد.
ساکنین روستای طجرعلوی به دو زبان فارسی و ترکی صحبت می کنند و دارای مذهب شیعه می باشند و از روستاهای پیشتاز در انقلاب و سابقه راهپیمایی متعدد علیه رژیم پهلوی شاهنشاهی در شهرهای ملایر و قم بوده و از روستاهای دارالمومنین به شمار می آید. و از قبل انقلاب نیز همکاریهای فراوانی با روحانیت داشته و از علوم اسلامی بهره مند بوده اند.
این روستا یکی از روستاهای سرسبز ملایر به شمار می آید و دارای ۱۰۰۰ جریب باغ انگور و جنگل بوده که از طریق دو رشته قنات آبیاری میگردد.شغل مردمان روستا کشاورزی ، باغداری و دامداری می باشد و با توجه به اینکه دارای باغهای انگور می باشد، بهترین شیره انگور در این روستا تولید می گردد.
همچنین به علت خوش آب و هوا بودن روستا در آن پرورش ماهی و زنبور عسل نیز امکان پذیر می باشد.
دارای ١٣٠ خانوار و حدود ۴۸۸ نفر جمعیت می باشد.
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
دیدگاهها
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-au-feminin/