نخستین یادواره 110 شهید خاطره دکتر جلیلی از شهید همدانی در سوریه دومین یادواره 34 شهید طجرعلوی سردار ناصر شعبانی طجر علوی

نخستین یادواره 110 شهید

"نخستین یادواره 110 شهید دهستان ترک شرقی ملایر" قاسم ملکی امروز در مراسم ضیافت لاله در مسجد جامع روستای طجر با اشاره به سخنان رهبری در حمایت از مستضعفین اظهار داشت: همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند در نظام مقدس جمهوری اسلامی هر حرکت و تلاشی باید در خدمت مردم مستضعف و محروم باشد و این مهمترین راه ما است.

خاطره دکتر جلیلی از شهید همدانی در سوریه

چند سال قبل در اوج بحران سوریه و در شرایطی که بسیاری از مسئولان سوری ترور شده بودند و حتی بعضی از مقامات دولتی این کشور نیز فرار کرده بودند، سفری به دمشق داشتم و با بشار اسد دیدار کردم. آن روز حتی برخی مسئولین سوری می گفتند شرایط امنیتی سوریه خوب نیست و به ما اعلام کردند به چند ملاقات دیپلماتیک اکتفا کنید و جای دیگری نروید اما سردار همدانی به من گفت با مسئولیت من بیا به حرم حضرت زینب سلام الله علیها برویم که توفیقی حاصل شد و با ایشان به زینبیه رفتیم.

دومین یادواره 34 شهید طجرعلوی

در دومین یادواره 34 شهید طجرعلوی همزمان با برگزاری دومین یادواره 34 شهید والامقام روستای طجر علوی پنجشنبه پنجم آذرماه با حضور مسئولان کشوری، استانی و شهرستانی از مقام شامخ سردار شهید سرلشگر حاج حسین همدانی و خانواده معظم و والامقام ایشان تجلیل به عمل آمد.

سردار ناصر شعبانی

معاون مجتمع های دانشگاهی دانشگاه امام حسین(ع) سپاه پاسداران گفت: سردار سرلشگر شهید همدانی امروز امنیت ما را به آن سوی مرزها صادر کرد و سردار همدانی و نسل همدانی دشمن را در آنسوی مرز زمین گیر کرده اند. یک روزی ستارخان و باقرخان برای بچه های تبریز مدل رفتاری بودند، امروز بعد از جنگ شهید باکری مدل رفتاری است و سردار شهید همدانی شهیدی سرافراز و سربلند، مدل رفتاری برای مردم همدان و مردم جهان است.

طجر علوی

این روستا در فاصله ۲۵ کیلومتری و در شمال شهرستان ملایر واقع شده است.و از سمت شمال با روستای علوی واز سمت جنوب با روستای دشت آباد مرتبط می باشد.و هم اکنون دارای ١٣٠ خانوار و حدود ۴۸۸ نفر جمعیت می باشد.  از مشخصه های این روستا وجود بارگاه امام زاده یحیی(ع) می باشد و با توجه به آب و هوای معتدل در ایام تعطیلات دارای زائر و مسافر می باشد.  

زندگی نامه امام زاده یحیی (ع)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 میانگین امتیاز 0.00 (0 رای)
امتیاز کاربران
ضعیفعالی 

وی سیدی جلیل القدر، عظیم الشأن و بسیار شریف بود. او نواده سید ابراهیم بن عبدالله المحض مقتول در منطقه باخمری است که در سال 145 هـ.ق بر علیه منصور دوانقی، دومین خلیفه عباسی قیام نمود و به همراه برادرش محمد نفس الزکیه قیام عظیمی را مهیا دیدند و ارکان دولت منصور را به لرزه درآوردند و عاقبت در باخمری کوفه به شهادت رسید.
او تنها یک فرزند معقب داشت که نسلش در ینبع و عراق و خراسان و همدان منتشر بودند. از سید حسن بن ابراهیم القتیل نواده ای به وجود آمد که نامش سید ابراهیم الازرق بود. او به جهت آبی بودن چشمهایش به ارزق ملقب شد و فرزندان او را بنی الازرق می گفتند. سید ابراهیم دارای دو فرزند به اسامی ابوعلی احمد و ابوحنظله داوود بود که هر دو از بزرگان سادات عراق به شمار می رفتند.
از تاریخ و انگیزه مهاجرت این خانواده به همدان در کتب انساب و تاریخ محلی ذکری به میان نیامده است.
به احتمال قوی نخستین شخص مهاجر از این طایفه سید یحیی و برادرش سید صالح فرزندان علی الاکبر بن الحسین بن میمون حسن است که به گفته علامه سید جعفر اعرجی در همدان به شهادت رسید و آرامگاه او اینک در روستای طجر علوی زیارتگاه دوستداران اهل بیت (علیهم السلام) می باشد. ظاهراً در حدود سال 450 هـ.ق در جریان قیام سید ابوالحسن موسی موسوی معروف به صاحب الطوق که در آذربایجان قیام نمود. این سادات در قیام مذکور شرکت داشته و سپس فرزندان عموی وی به همراه برادر و برخی دیگر از سادات حسنی به منطقه مذکور مهاجرت نموده اند. در برخی از مدارک تاریخی محلی آوازه سادات حسنی از تبار حسن بصری که در همدان سکونت داشته اند را علت مهاجرت سادات حسنی به همدان دانسته.
به هر حال سید یحیی به همراه برادرش سید صالح در ملایر می زیست و مورد توجه اهالی بود تا اینکه عاقبت در نیمه دوم قرن پنجم وفات یافته و در روستای طجر علوی به خاک سپرده شد.
منابع: الدرالمنثور فی انساب المعارف و الصدور: 117، منتقلة الطالبیة: 254، فرمانروایان گمنام: 86 ـ 107.

 

470747
امروز
دیروز
هفته جاری
هفته گذشته
ماه جاری
ماه گذشته
بازدید کل
525
138
828
468616
525
6972
470747

آی‌پی شما: 10.1.26.201
امروز: سه شنبه، 11 تیر 1404 - ساعت: 05:04:53

لینک دوستان

zohoor


ما 14 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم


آدرس اینترنتی  روستای طجر علوی

جمعیت روستا

دارای ١٣٠ خانوار و حدود ۴۸۸ نفر جمعیت می باشد.

آدرس های اینترنتی روستا

پست الکترونیک

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید